Anlita ett säkerhetsföretag

Anlita ett säkerhetsföretag

Både privatpersoner, företag och myndigheter kan ibland behöva anlita ett säkerhetsföretag. Det ökar säkerheten för din familj och/eller för företaget och är ett smart sätt att förebygga problem.

Anlita SRS Security

Om du har arbetat inom militären har du ett naturligt säkerhetstänk. Vare sig du har jobbat inom militären eller inte är det klokt att tänka igenom familjen eller företagets säkerhet om det finns risk att det kan uppstå någon form av fara. Det kan handla om konkurrenter inom företagsvärlden, att du arbetar inom en verksamhet som har mycket hemligheter eller att du gör affärer med företagare världen över. SRS Security är ett etablerat säkerhetsföretag som kan hjälpa dig med allt från personsäkerhetsskydd, riskbedömningar och bakgrundskontroller till stöd i utlandet och visselblåsningsprogram på företaget. De är en backup för att förebygga problem, men också för att hjälpa dig igenom kriser. Gå in på SRS Security och anlita dem som ditt säkerhetsföretag för att på bästa sätt skydda familjen och företaget.

Komplement till polis och militär

Säkerhetsföretag arbetar vid sedan om polis och militär. Ett säkerhetsföretag hjälper dig att förebygga brott och att undvika vissa personer eller situationer, samt kommer vara framme väldigt snabbt när någon har sett. Ett bra komplement till svensk polis och militär som måste betjäna hela allmänheten.

Om du åker utomlands och gör affärer i till exempel Afrika eller Sydamerika kommer du garanterat träffa på militären på ett eller annat vis. Vid vissa tillfällen kan det vara svårt och veta om militären är din vän eller fiende. Då är det skönt att ha ett säkerhetsföretag som hjälp. Först gör SRS Security en riskbedömning, om nödvändigt följer även personal från dem med på din resa.

Säkerhetsföretag anlitas främst av framgångsrika företagare. Personer där risken för kidnappning av familjemedlemmar är stor eller av företaget som har viktig kunskap. Ditt företag har utvecklat en produkt under många år. Det medför en ökad risk att bli utsatt för industrispionage, både från andra företag och rentav länder. Då är det skönt att ha ett säkerhetsföretag som hjälper er med allt från den praktiska säkerheten och cybersäkerhet, till att göra gedigna bakgrundskontroller på framtida medarbetare.

dante